* * * * * * * * Français American English Deutsch Italiano Español

*
*

Françoise Foret welcomes you in Bed and Breakfast in Paris
and guides you around her premiere network of quality B&B lodgings


Alcôve & Agapes on pariisilainen yritys, joka palvelee laadukasta ja autenttista majoitusta etsiviä vierailijoita (turistit, liikemiehet) sekä pariisilaisia asunnonomistajia, jotka tarjoavat huoneen kotonaan bed-and-breakfast - tyyliin.
Majoitusmuoto, joka on yleensä tunnettu vain maaseudulla, on nyt mahdollinen myös Pariisin keskustassa. Majoitusmuoto, joka korvaa hotelliasumisen, ja antaa mahdollisuuden tavata aitoja pariisilaisia ja asua heidän luonaan.

*
Jotta tiedonhaku sivuilta olisi helppoa, on ranskankieliset sivut jo käännetty englanniksi ja 99% italiaksi, mitä tulee seuraamaan saksan-, espanjan- ja hollanninkieliset käännökset.

Valitettavasti suomenkielistä käännöstä ei sivuista tule, koska tiedän vierailtuani monta kertaa maassa, että suurin osa suomalaisista puhuu erittäin sujuvaa englantia.

Englanninkielinen käännös on valmis.
Voimme viestiä kanssanne englanniksi.
Klikkaa täältä päästäksesi englannin- ja ranskankielisille sivuille.
Ollessanne sivuilla, voitte aina vaihtaa kieltä valitsemalla kyseisen maan lipun.

Italiankielinen käännöstyö jatkuu ja voin kommunikoida kanssanne italiaksi.
Italiankieliseen käännökseen pääsee klikkaamalla TÄSTÄ .
Jos päädytte sivulle, jota ei vielä ole käännetty italiaksi, klikatkaa joko Ranskan tai Englannin lippua jatkaaksenne ranskaksi tai englanniksi. Voitte vaihtaa kieltä klikkaamalla aina kyseisen maan lippua.